MINI BLOG: Verhalende Fotografie en evenementen

Doelstelling in beeld

Live muziek in het centrum

Hoe krijg ik de doelstelling van mijn evenement goed zichtbaar? Hoe trek ik nog meer bezoekers uit de beoogde doelgroep? Hoe kan ik nog meer sponsors warm laten lopen voor mijn evenement? Hoe onderscheid ik mijn evenement van al die talloze andere? Hoe vertel ik het volledige verhaal? Hoe kan ik mijn promotie nog effectiever maken? En tenslotte de laatste ‘hoe’, als bruggetje naar het vervolg van deze blog: Hoe vind ik de juiste fotografen die bovenstaande vragen voor mij in treffende beelden weten te beantwoorden?

 

Vierdaagse, voor alle leeftijden

Wij storten ons op het ‘waarom’ van uw evenement. Met uw doelstelling continu in het achterhoofd leggen we deze kleurrijk vast. Uiteraard richten we ons op het hoofdonderwerp (artiest, spreker, enzovoort), maar minstens zo belangrijk zijn de bezoekers. Zij bepalen uiteindelijk of het evenement slaagt. De sfeer, beleving en wisselwerking staan centraal, met oog voor de bredere omgeving waarin het beeld zich afspeelt. Het beeldverhaal versterken we door met mensen ter plekke te praten, zodat de tekst de foto extra versterkt. Uiteindelijk ontstaat een beeldverhaal dat totaal voldoet aan uw doelstelling.

Burgemeester opent shanty festival

Het eindresultaat kunt u op diverse manier gebruiken: Als herinnering voor de bezoekers. Als promotiemateriaal voor een volgende editie. Als middel om sponsors aan te trekken en te behouden. En zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan met dergelijke ‘als’ zinnen. Wij zorgen voor het beeldverhaal dat zowel de professionaliteit van uw organisatie als het enthousiasme van de bezoekers toont.

Bieb is meer dan boeken

Wij missen geen enkel bepalend moment, dankzij onze ruime ervaring in fotojournalistiek en straatfotografie. Tot slot hebben, in onze ogen, vanzelfsprekende eigenschappen als flexibiliteit, snelheid, klantgerichtheid en betrouwbaarheid.

Op onze website kunt u meer lezen en zien over Kroon en Van Maanen. Interesse in een vrijblijvend gesprek? Mail dan naar info@kroon-en-vanmaanen.nl of gebruik het Contact formulier op onze website.

Evenement
Grootste gratis festival van Rotterdam

 

*** Geen blog missen? Vul dan hieronder uw email adres in ***

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Content is protected !!