Tarieven

Hoe gaat het in zijn werk en wat zijn de tarieven?

Allereerst komen wij voor een kennismakingsgesprek naar je toe want we begrijpen dat je een heel persoonlijk verhaal niet zomaar door iedereen wil laten opschrijven. Wederzijds vertrouwen en een goede samenwerking zijn namelijk heel belangrijk. Als je besluit om ons de opdracht te geven bespreken we uitgebreid welke wensen je hebt voor jouw project en wat je graag vastgelegd wil hebben. Aan de hand daarvan stellen we een offerte op en maken een afspraak voor het interview en helpen we je om het interview voor te bereiden. Het interview zelf zal ongeveer een uurtje of 2 duren want de ervaring leert dat dat al best lang is om ingespannen bezig te zijn.

Hierna werken wij de tekst uit en sturen die zo spoedig mogelijk ter inzage naar je toe. Je kunt dan eventueel, wijzigingen of aanvullingen doen en die in de mail naar ons toesturen want misschien dat je, zodra we de deur uit zijn, nog dingen te binnen schieten die eigenlijk ook nog vermeld hadden moeten worden. Wij kunnen de uitgezochte foto’s scannen en een beetje retoucheren als dat nodig is. Je kunt ze ook digitaal aanleveren dat scheelt in de prijs. Per onderdeel hebben wij hieronder een prijsindicatie gemaakt en wat je ongeveer kunt verwachten omdat het altijd maatwerk is. Het lijkt een hoop geld maar zelfs een klein portret maken is arbeidsintensief. Het uitwerken van de interviews, scannen en retoucheren van het beeldmateriaal , bepalen van de vormgeving etc vergt tijd. Voor de reiskosten rekenen we 39 cent per km.

Vervlogen-tarieven-639x1024
Onbekende tarieven

Tarieven Klein Portret:
Het kleine portret bestaat uit een gesprek. Natuurlijk zoek je zelf de foto’s uit die je in het verhaal wilt gebruiken. We werken het interview uit en sturen het naar je op. Je kunt er desnoods nog wat aanvullingen op geven als je nog wat te binnen schiet wat er ook nog bij moet. Als de tekst is zoals je die wilt hebben doen we de vormgeving en krijg je het eindresultaat in PDF vorm elektronisch toegezonden. De prijs hiervoor is vanaf Euro 995,-

Tarieven Portret:
Dit is natuurlijk meer werk. Hiervoor hebben we ongeveer twee gesprekken nodig. We scannen de door jou uitgezochte foto’s in en daar waar nodig worden ze geretoucheerd. Interviews worden uitgewerkt en de tekst wordt per interview ter inzage naar je toe gestuurd waar je nog aanvullingen op kunt maken als er achteraf nog iets te binnen schiet wat er ook nog bij moet. Bij akkoord doen we de vormgeving en heb je de keuze of in PDF vorm of in een prachtig fotoboek. Hiervoor is de prijs vanaf Euro 1950,- .

 

Onbekend-portret
Onbekend portret

Tarieven Levensverhaal:
Een levensverhaal vertel je in minimaal 3 gesprekken. De door jou uitgezochte foto’s worden door ons in gescand en daar waar nodig geretoucheerd. Ieder gesprek wordt uitgewerkt en ter inzage opgestuurd waarna je er nog op of aanmerkingen op kan maken of eventueel nog dingen kan toevoegen die je nog te binnen schieten na het gesprek. Vormgeving bij akkoord en we leveren het fotoboek bij je thuis af. De prijs is vanaf Euro 2950,-.

Tarieven Biografie:
Deze vorm kost minimaal 5 gesprekken, als nodig meer. Ook hier geldt natuurlijk dat de door jou uitgezochte foto’s en andere documenten worden in gescand en er worden als dat gewenst is foto’s gemaakt van voorwerpen bv oud speelgoed of een geliefd kannetje met heel veel herinneringen. Ieder gesprek wordt uitgewerkt en ter inzage opgestuurd waarna er natuurlijk nog vergeten dingen kunnen worden toegevoegd . Bij akkoord geven wij het boek vorm leveren we het bij je thuis af. Hiervoor is de prijs vanaf Euro 5700,–.

Prijsopbouw:

• Interviews
• Scannen van de foto’s
• Eventueel maken van foto’s
• Retoucheren van de foto’s
• Uitwerken interviews en correctierondes waarbij je gewenste veranderingen in tekst en vormgeving kan aangeven
• Vormgeven van het boek of pdf
• Boek naar drukker

error: Content is protected !!