Wat leveren we?

Klein Portret,

Het voor jou belangrijkste deel van je leven, bv je studententijd, huwelijksreis of een ander hoogtepunt, verteld aan de hand van ongeveer 15 foto’s? Ja, dat kan. In een gesprek van zo’n 2 uur stellen wij gerichte vragen over die bepaalde periode en werken dit uit in een fotoverhaal in je eigen woorden . Dit verhaal wordt in pdf geleverd. Lev

Portret,

Je wilt terug kijken op je leven. Wat heeft het leven je tot nu gebracht? Aan de hand van ongeveer 30 foto’s in 2 gesprekken van 2 uur vertel je over dingen die heel belangrijk voor je waren en die je hebben gevormd tot de persoon die je nu bent. Daar maken wij een fotoverhaal van in je eigen woorden. Hiervan wordt een pdf of een boek gemaakt, naar keuze.

Levensverhaal: Naar-Mexico-1024x674-1024x674
Verhaal van een Mexicaanse reis

Levensverhaal,

Een reis terug in de tijd. Een reis met herinneringen aan hele mooie, maar ook minder prettige gebeurtenissen in je leven. In 3 interviews van zo’n 2 uur vertel je aan de hand van ongeveer 50 foto’s en bijzondere voorwerpen (bv schoolrapporten, speelgoed, actes, etc) jouw verhaal. Er zullen belangrijke en minder belangrijke episodes zijn en aan de voor jou belangrijke besteden we natuurlijk meer aandacht. Dit alles wordt samengevat in een prachtig fotoboek om aan de volgende generatie door te geven.

Biografie,

Een voorouder als jij waar niemand iets van weet? Nee toch zeker? Breng je eigen geschiedenis tot leven en behoudt deze voor het nageslacht. Wij verwerken jouw geschiedenis aan de hand van foto’s en bijzondere voorwerpen (bv schoolrapporten, speelgoed, actes, etc) tot een biografie, op basis van minimaal 5 interviews. Een prachtig fotoboek en naslagwerk om aan de volgende generatie door te geven Een boek, veel interessanter dan de geschiedenisboeken op school, omdat dit ook hun geschiedenis is. We verwachten hier ongeveer 5 maanden mee bezig te zijn.

 

error: Content is protected !!